Nudging – slip madens magt er udkommet 6/11 2015. Bogen kan købes i boghandleren eller på nettet hos f.eks. muusmann forlag eller saxo.

Om bogen
Denne bog lærer dig hvordan karamelpapir får dig til at spise mindre slik, mens nyt køkkendesign mindsker dine madportioner og hvordan du øger din motion ved at køre bil iført løbetøj. Det sker ved at bruge nudging på dig selv. Nudging er en metode til at påvirke mennesker i retningen af at foretage et bestemt valg, dog uden at fratage det frie valg. Ved at ændre på miljøet omkring spisningen kan vi gøre den sunde løsning til den nemme løsning. I sin korthed går det ud på at lære dig hvordan du nænsomt kan guide dig selv i den sunde retning. Du får tips til nudging i dit hjem, på dit job, i fritiden og når du køber ind. Ved at ændre på madens omgivelser nudger du dig selv til at spise mindre, vælge sundere og sætte den søde tand skakmat. Ingen besværlige kure eller sure begrænsninger. Du må spise som du vil og vi lover du bevarer madglæden, mens du opnår en sund livsstil og vægttab.

Om forfatterne
Lotte Juul Madsen er uddannet klinisk diætist og har desuden en uddannelse som coach indenfor kognitiv psykologi. Lotte har over en årrække specialiseret sig i behandling af overvægt med fokus på at ændre adfærd og bryde vaner. Lotte har 16 års erfaring med diætbehandling af overvægt, diabetes og andre livsstilssygdomme. Lotte er aktuelt ansat på Køge sygehus og er tidligere medforfatter på kogebogen til diabetesbørn ”Fra pizza til popcorn”.

Stine Junge Albrechtsen er uddannet klinisk diætist. Stine arbejder primært med overvægt, livsstilsændring og tarmsygdomme og vejleder i egen klinik, Guided by Stine. Stine er medforfatter på flere bøger bl.a. bøgerne “Low FODMAP diet – giver ro i maven”, “Gastric Bypass – inspiration til livet og maden efter operationen” sammen med Den Skaldede Kok, “Tab 12 kilo på 12 uger” med Henrik Duer samt en bog om madpakker “Superhelten og Prinsessen på ærten spiser også madpakker”. Desuden har Stine en medlemsside, IBSforum.dk, som tilbyder opskrifter og kostplaner til personer med irritabel tarm. Stine medvirker også som TV-diætist på DK4 bl.a. i samarbejde med den skaldede kok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *