Foredrag på 1½ time afholdes på efterspørgsel. Har du en flok nudging interesserede venner eller kollegaer, så kommer vi gerne ud og holder et foredrag. Se vores nudging foredrag nedenfor.

Kontakt os for pris og detajler pr mail på stine@guidedbystine.dk eller lottejuulmadsen@gmail.com

Sund og slank med nudging

Nudging – når vægttab skal lykkes.

Få en ny vinkel på vægttab. 75 procent opgiver en slankekur inden for den første måned – de 39 procent har allerede givet op efter den første uge, og kun 8 procent holder ud 3 måneder eller mere. Nudging handler om at designe dine omgivelser, så du lykkes med dit vægttab.

Nudging er adfærdsdesign, som kan påvirke vores handlinger i en ønskelig retning. Foredraget handler om mad. Hvordan du kan bruge nudging på dig selv, så den sunde løsning bliver den nemme og oplagte løsning. Det handler om at indrette dig, så du snacksikre dit hjem, din fritid og din arbejdsplads. Du får redskaber til at spise mindre portioner mad og stadig være mæt. Spise sundere uden afsavn og bremse sukkertrangen med nudging.

Efter sidste foredrag fik vi bl.a. følgende tilbagemelding fra Susanne, der deltog med sin voksne datter:

Tak for et meget givende foredrag. Min udeboende datter og jeg fik øjnene op for de fælder vi sætter for os selv rundt omkring i hjemmet, men også samfundet omkring os.
Var ikke helt blevet klar over at det var et “intim”-foredrag med 6 deltagere (man kan ikke gemme sig i mængden), men det gav bestemt noget mere opmærksomhed fra deltagerene og kontakt til jer under foredraget.

Nudging til sundhedspersonale, en del af livsstilsbehandlingen af borgere / patienter

Brug nudging i arbejdet med KRAM faktorer (kost, rygning, alkohol og motion) og anvend nudging som et ekstra element i livsstilsbehandlingen. Nudging øger sandsynligheden for at adfærdsændringerne bliver ført ud i livet. Nudging kendes fra adfærdsdesign i det offentlige rum. Design som styrer vores handlinger i en forudsigelig retning. Dette sker fordi mange af vores handlinger sker ubevidst. Oplægget giver dig konkrete redskaber til at hjælpe dine borgere med at gøre det sunde valg til det nemme valg. Ved at designe omgivelserne rigtig kan vi puffe til borgernes sundhed.

Nudging til mere sundhed på arbejdspladsen

 Hvordan ser sundheden ud på din arbejdsplads? Indretning af kantinen, udvalget i kaffeautomaten og oprydning på skrivebordet har stor betydning for sundheden på din arbejdsplads. Nudging kendes fra adfærdsændringer i det offentlige rum, hvor f.eks. gule linjer udgør en rygezone, som får rygere til at ryge netop der. Mange af vores handlinger sker ubevidst, men med nudging kan handlinger påvirkes i en forudsigelig retning. Nudging kan bruges til at skabe mere sundhed på din arbejdsplads – ved at anvende de rette tallerkener, stille frugten på rette sted og skære kagen rigtigt. Få redskaber og konkrete råd til at optimere sundhedstilstanden på jeres arbejdsplads.

Nudging får børn til at spise sundt

Hvordan får du dine børn til at foretage de sunde madvalg? Få børn til at spise mere grønt og mindre slik. Hvordan klares fødselsdag og fester på en sund måde? Det gør det med nudging! Nudging kendes fra adfærdsændringer. Med nudging kan vi skabe rammer, så børns handlinger påvirkes i en forudsigelig retning. Få konkrete råd til hvordan børn nudges til vælge sundere, spise flere grøntsager og skære ned på slik – helt uden gråd og brok!