Hvis du er typen, som oploader billeder af din mad på de sociale medier, er der godt nyt. Undersøgelser viser at opmærksomheden på maden øges, når du fotograferer den. Du vil gerne præsenter maden godt og gør dig umage, så retten fremstår flot og lækker på billedet. Denne øgede opmærksomhed smitter af på din spisning. Du bliver efterfølgende mere nærværende, når du spiser maden. Smager og nyder maden mere. Hermed er der større sandsynlighed for at du bliver mæt på smag, og ikke bare spiser på automatpilot til maden er væk. Du spiser mindre, når du nyder din mad. Så anret en flot tallerken mad til dig selv, og tag et godt foto.

Når du oploader din mad til sociale medier er der også en sandsynlighed for, at din mad bliver en tak sundere. Maden viser hvem du er. Ofte ønsker vi at sende et signal om, at vi er sunde og aktive. Så sund mad er noget der hitter.

TIP: Gem billedet sammen med opskriften i en mappe i din telefon. Hermed har du hurtigt samlet dine ynglingsopskrifter, og kan hente ideer herfra til din aftensmad.