Ferien er forbi og hverdagens travlhed rammer med fuld skrue. Tiden skrider og pludselig er det aften. Hvad skal vi have at spise? Klokken er mange, og så er den nemme løsning lige for. Tanken falder på fastfood.

Men behøver fastfood at være usundt ? Kom hverdagens stress i forkøbet og gør sundheden til den nemme løsning. Køb stort ind af frosne ærter, rodfrugter og wokgrøntsager. Fyld køleskabet med færdig råkost i poser, en pakke med udskårne grøntsager klar til ratatouille, en færdiglavet salat du bare skal hælde i skålen eller klargjort snack grøntsager til et fad. Vælg en bøtte med færdiglavet rødbedesalat, spidskålssalat, coleslaw eller broccolisalat, eller en foliebakke pakket med grønt og kylling, lige til at sætte i ovnen. Udvalget er stort og mulighederne mange. Supermarkedet bugner af “grøn fastfood”.

Når du fylder køleskab og fryser med nemme grønne løsningerne, nudger du dig selv til at vælge sundt, når det skal gå hurtigt. Det er nemt, hurtigt, enkelt og lækkert. Super godt for ungerne og for samvittigheden. Nudge dit køleskab og gør den sunde løsning til den nemme løsning.

Vis os dit køleskab. Upload et billede til vores facebook profil: Nudgingdiætisterne.

shutterstock_204615085