Simon havde altid haft svært ved at nøjes med lidt til aften. Han følte sig sulten og spiste til han var stop mæt. Ofte var dagens ret pasta med ketchup og det var ikke fordi Simon var begejstret for det, men fordi det var hurtigt og nemt.  Simon ville gerne ud af din dårlige vane. Han ville gerne spise både mindre og bedre.

Vi talte om hvordan Simon kunne nudge sig selv til at spise mindre og nøjes med én portion til aften.

NUDGING: Pak maden i den mængde du skal bruge.

 

Nu går Simon i køkkenet én søndag hver 14. dag og laver mad. Meget mad. Han steger frikadeller, millionbøf, sammenkogte retter og meget andet. Maden bliver afkølet, afvejet og frosset ned i 14 pakker i nøjagtig den mængde/portion Simon skal bruge. Frosne grøntsager ligger også i fryseren og tilføjes nogle af retterne ved tilberedning. Nu er det nemt for Simon at nøjes med én portion til aften. Maden er god, hjemmelavet og han går mæt og tilfreds fra bordet hver aften.

 

2 Comments on Simon og de 14 madpakker

  1. Charlotte
    november 19, 2015 at 12:01 am (3 år ago)

    Hvor Kan man finde forslag til en 14 dages madplan som alt kan fryses?

    Svar
    • Nudgingdiætisterne
      november 22, 2015 at 7:11 pm (3 år ago)

      Hej Charlotte
      Simon er ude i helt almindelige hverdagsretter. Han steger frikadeller og fiskedeller, laver lasagne, sammenkogt ret med kylling, suppe, boller i karry og millionbøf. Han bruger flere opskrifter fra diabetes foreningen, fordi de er gode til at få grøntsager med i retterne.

      Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *